ASTRODRAAMA - Kosmos ja psyyke

VIIKONLOPPURYHMÄ, pidetään Aretain tiloissa Kurvissa (Helsinki, Kallio)
2-3.10. 2021
La-Su 10-17 (sis. lounastauon)

Tule tutkimaan miten aurinko, kuu ja planeetat vaikuttavat omassa elämässäsi. Astrologia on kieli, jolla voimme kommunikoida näiden taivaallisten kappaleiden kanssa. Makrokosmos voi näin toimia porttina mikrokosmokseen, sen kautta voimme lisätä ymmärrystä itseen, toiseen ja suhteisiimme.

Yhdistän tässä työskentelyssä morenolaiseen psykodraamaan muita pitkäaikaisia ammatillisen intohimoni kohteita. Näiden kautta olen pyrkinyt ymmärtämään ihmisen elämää ja valintoja:

* Carl Jungin Arkkityypit, kollektiivinen alitajunta ja synkronisiteetti.
* Astrologia ja planeettojen heijastukset ihmismieleen.
* Kvanttifysiikka ja kvanttikenttä, jossa kaikki on yhtä.
* Kehon ja mielen yhteys - ruumiillistunut mieli.

Uskon vahvasti elämän tarkoituksen olevan kasvu ja kehitys. Usein on vasta jälkikäteen mahdollista ymmärtää, miksi tarvitsimme jonkun tietyn kokemuksen ja miten se mahdollisesti palveli ihmisenä kasvuamme.

Uskon myös, että ihmisellä on vapaa tahto ja viimeistään aikuisena joudumme kantamaan vastuun valinnoistamme.

Varsinkin astrologiasta on asiaan perehtymättömillä usein vääriä käsityksiä. Astrologia ei ole ennustamista vaan elämän syklisyyden tutkimista.

Astrologinen kartta on kuva maastosta, se ei voi koskaan ennustaa mitä todella tapahtuu. Ihminen valitsee aina itse millaisia askelia haluaa ottaa elämänsä maastossa.

Kartasta voi silti olla monenlaista hyötyä, voimme ennakoida joitain valintojamme tai ainakin jälkikäteen ymmärtää valintamme seurauksia.

Samanlaista ymmärryksen tuottamaa hyötyä voimme saada tutkiessamme vuosituhantista arkkityyppistä ja myyttistä perintöä, jota kannamme soluissamme.

Tutkiessamme planeettoja ja tähtiä liikumme monella näyttämöllä, konkreettisten kappaleiden, energioiden, taajuuksien ja taivaankappaleiden kertomien myyttisten tarinoiden maailmassa.

Tervetuloa Kosmiselle Tutkimusmatkalle!
Hinta 220€ (sis. Alvin)

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN

Tarja.tammelin@luovasuunta.fi

+358 10 319 6440