ASTRODRAAMA - Kosmos ja psyyke


RYHMÄ Helsinki, Vallila
10.9. 2022
La 10-17 (sis. lounastauon)


Tule tutkimaan miten aurinko, kuu ja planeetat vaikuttavat omassa elämässäsi. Astrologia on kieli, jolla voimme kommunikoida näiden taivaallisten kappaleiden kanssa.

Makrokosmos voi näin toimia porttina mikrokosmokseen, sen kautta voimme lisätä ymmärrystä itseen, toiseen ja suhteisiimme.

Yhdistän tässä työskentelyssä morenolaiseen psykodraamaan muita pitkäaikaisia ammatillisen intohimoni kohteita. Näiden kautta olen pyrkinyt ymmärtämään ihmisen elämää ja valintoja:

* Carl Jungin Arkkityypit, kollektiivinen alitajunta ja synkronisiteetti.

* Astrologia ja planeettojen heijastukset ihmismieleen.

* Kvanttifysiikka ja kvanttikenttä, jossa kaikki on yhtä.

* Kehon ja mielen yhteys - ruumiillistunut mieli.

Uskon meidän syntyneen tänne, jotta kasvaisimme ja kehittyisimme. Usein vasta jälkikäteen ymmärrämme, miksi tarvitsimme jonkun tietyn kokemuksen ja miten se palveli kasvuamme.


Astrologiasta on asiaan perehtymättömillä usein vääriä käsityksiä. Astrologia ei ole ennustamista vaan ennakoimista, ajassa ilmenevän syklisyyden tutkimista.

Astrologinen kartta on kuva maastosta, se ei voi koskaan ennustaa mitä todella tapahtuu. Ihminen valitsee aina itse millaisia askelia haluaa ottaa elämänsä maastossa.

Loppuun asti ihmisellä on vapaa tahto ja viimeistään aikuisena joudumme kantamaan vastuun valinnoistamme.

Kartasta voi silti olla monenlaista hyötyä meille. Voimme ennakoida syklistä Kairos- aikaa tai ainakin voimme jälkikäteen ymmärtää valintojemme seurauksia.

Ymmärryksen tuottamaa hyötyä voimme saada myös tutkiessamme vuosituhantista arkkityyppistä ja myyttistä perintöä, jota kannamme soluissamme.

Astrodraama -työskentelyssä liikumme monella näyttämöllä. Konkreettisten taivaankappaleiden, energioiden, taajuuksien ja myyttisten tarinoiden maailmassa.

Tervetuloa Kosmiselle Tutkimusmatkalle!
Hinta 120€ (sis. Alvin)

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN

Ota yhteyttä!

Tarja.tammelin@luovasuunta.fi

+358 10 319 6440